In ultimii ani au fost facute investitii masive de capital pentru modernizarea fabricii. Folosindu-se experienta franceza si germana, fabrica de zahar din Oradea a devenit una dintre cele mai moderne din Romania, avand implementate standardele de calitate EN ISO 9001: 2000 si Codex Alimentarius.Compania are in prezent peste 300 de angajati, permanenti si sezonieri, selectati dupa metode moderne de recrutare, criteriile principale fiind competenta, dinamismul si spiritul de echipa. Este singura fabrica din Romania care proceseaza atat sfecla de zahar cat si zahar brut, si singura care dispune de un laborator propriu de microbiologie. Standardele ridicate de calitate ale produselor noastre fac ca acestea sa fie utilizate in cele mai diverse domenii, chiar si dintre cele mai pretentioase, cum ar fi industria farmaceutica.SC Zaharul Oradea SA este o societate pe actiuni cu un capital social de 475 mld lei., 100% privat, facand parte, alaturi de SC Zaharul Carei SA si SC Zahar SA Arad din grupul Cristal Diamant, avand ca actionari principali compania germana Pfeifer&Langen si grupul francez Cristal Union, doua companii de mare prestigiu in Europa.Dupa mai bine de 30 de ani de procesare a zaharului, cu o dotare tehnica si o tehnologie de fabricatie care se perfectioneaza continuu, cu un sistem de management elaborat dupa standardele europene, fabrica de zahar din Oradea este pregatita pentru viitor.

Situata in Vestul Romaniei, fabrica de zahar din Oradea este o companie cu o lunga traditie in fabricarea zaharului. Astazi, fabrica de la Oradea produce sub marca DIAMANT, marca inregistrata atat in Germania cat si in Romania.

Puteti afla mai multe despre compania noastra vizualizind filmul de prezentare

FILM PREZENTARE (va exista la introducerea pe serverul dvs)

© Magma Advertising 2004